top of page
Agermåne.JPG

Chakra og DNA Healing

Agermåne korresponderer med Halschakraet, der er forbundet med Solar Plexus Chakraet. DNA'en der relaterer til ærlig kommunikation af vores højere kreative udtryk funderet i en bevidst integritet, hvor vi kender vores JA og NEJ.

 

Agermåne kan klart anbefales sammen med Tusindgylden, der netop giver en healing ind i både hals og Solar Plexus, der støtter evnen til at være TROværdig i egne værdier og derved skabe TROværdige dybe relationer.

Anvend krystallen Sodalite på dit halschakra og bed Ærkeenglen Michael og Blue Dragons om at frisætte de bindinger, der forhindrer dig i at udtrykke dig klart, samt støtte healingen af de tilhørende DNA kamre i halschakraet.

Inka Visdommen

Hauscar Inka er vogteren af underverdenen (Ukhu Pacha). Han sætter lys på vores ubevidste og bevidste skyggesider, så der kan ske en healing og transformation.

Han har den vildeste humor og husker os på, at livet er en illusion. At vi må huske at berige vores liv med mere humor og undlade at tage det hele så seriøst.

Prøv bare at påkalde hans tilstedeværelse og se hvad der sker. Han vil elske at være en del af dit finurlige liv her på jorden og han anvender de sjoveste redskaber til healing. Kæmpe store vatpinde til at rense øregangene og flaskerensere til en gennemgribende rensning af chakraerne. Han dukker altid op i energien ved healinger og ceremoniarbejde. Elsker ham.

Affirmationer

"Jeg erkender mine skyggesider"

"Jeg bruger humoren bevidst"

"Jeg nærer min sjæls energi"

"Jeg nedbryder facaden"

"Jeg viser den jeg eR"

"Jeg er TROværdig"

"Jeg er ægte glæde"

"Jeg er ærlig"

 AGERMÅNE ~ AGRIMONY

Ærlighed og livsglæde

Mærk styrken og glæden ved at stå i din integritet,

hvor ærlighed og TROværdighed er dit indre ALTER.

Agermåne typer står stærke i deres integritet. De er ærlige af natur og går sjældent på kompromis for fred. De anerkender deres sjælsaftale og følger den uanfægtet af deres omgivelser. Det vigtigste for dem er ærlighed i alt.

De er dybest set mestre i at være TROværdige i alle deres relationer, herunder relationen til dem selv. De træder helt frem i den de eR og viser uden omsvøb, hvad de bærer i hjertet både af smerte og kærlighed.

De ved, at ærlighed beriger den sjælelige udvikling og netop åbner for muligheden for at bevæge sig dybere i healingen af personlighedens begrænsende idealer relateret til autoriteter og livets overfladiske fordybelse i stimulanser og afhængigheder.

Budskab

Ønsker du at bevæge dig under overfladen og helt ned i dybet? Du er klar til at "smide" facaden og vedkende dig den du i virkeligheden eR derinde bagved det stivnede smil. Den indre smerte kalder på healing. Vis hvem du eR med alt hvad der eR og skab en dybere oplevelse af dine værdier. Giv rum til at dine følelser levendegøres i en bevidsthed om, at de er en naturlig del af dig, hvor de beriger dit udtryk med nuancer, der farver dit indre som ydre liv.

Vær ærlig og TROværdig. Stå helt tydelig i din integritet.

Agermåne tager dig med på dybt vand og lærer dig at trække vejret under vandet. Dine skyggesider synliggøres, så du kan finde hjem til den du eR.

 

Vær ærlig i din konfrontation ~ hvor i livet stimulerer du dine sanser, for at undgå at mærke dig selv helt. Har du en indre misbruger, der for en tid løser din rastløshed og manglende ansvar for at vælge det der nærer din sjælelige og menneskelige udvikling.

Indre barn Healing

Agermåne typer er den fødte skuespiller, der "klovner" sig i deres omgivelser i et forsøg på at skjule en dyb indre sjælelig smerte, der viser sig, når de er alene. En facade hvor alt tilsyneladende er ren idyl er væsentlig at opretholde for at undgå konfrontationer.

 

De er sensitive i deres natur og det lille barn i det indre univers vil gøre alverdens forsøg på at der er fred og ro i deres omgivelser til stor opofrelse af egne værdier.

Det er typisk det indre barn, der spiller komedie, for at få opmærksomheden væk fra den indre smerte, der unægtelig er forbundet med et ønske om at være god nok og en del af fællesskabet.

Et barn der mobbes vil generelt føle en ulidelig indre smerte ved at være holdt uden for fællesskabet, måske endda på trods af, at det er en egen oplevelse, der aktiveres ved at føle sig overvældet og utilstrækkelig på grund af tidligere erfaringer med at blive udelukket af stammen.

Børn der bider negle, skære tænder, har hudirritationer og nervøse lidelser er typisk i en ubalanceret Agermåne tilstand, ligesom alle former for stimulanser er et udtryk for en dyb indre smerte, der undertrykkes i en manglende erkendelse af sjælens indre oprør om at være på afveje.

bottom of page