top of page
Avnbøg.JPG

Avnbøg ~ at give slip ~ lade sig falde ~ og vågne op påny

På et tidspunkt når vi til et punkt, hvor den eneste mulighed er at give slip i os selv og lade os falde ud over kanten dybt dybt ind i os selv….

At vågne op et nyt sted i vores indre verden. Et sted hvor det sjælskald vi bærer i hjertet, som er skabt af universets uendelige kærlighedspuls, mærkes dybt og kalder på handling.

Avnbøg er en midlertidig tilstand som skubber os helt derud til kanten, hvor der ingen anden mulighed er end at slippe, fordi vi allerede hænger med det meste af kroppen ud over kanten. Det eneste der får os til stadig at hænge der, er vores desperate klamren sig fast i det vi ”plejer” at gøre. Vaner der dræner vores kontakt til det åndspotentiale, der ønsker at udfolde sig i vores hjerte.

En uoverskuelighed af dagens opgaver som fører os ind i en dovenskab af dyb indre sjælelig smerte, der får os til at dvæle ved intetsigende tidsfordriv af forskellige afhængigheder, der som en gave viser os, at vi er på vej væk fra vores essens af kærlighed til os selv. 

I stedet for at bevæge os ud på legepladsen, deltage i fællesskaber, forene os med ModerNatur og forene os med de oplevelser der nærer sjælen, giver os energi og gør os åndsfriske. Det der skaber en dyb indre glæde i hjertet og som får sjælen til frit at danse i legen med livets ILD.

Avnbøg giver os fornyet energi med en evne til at gøre dagen og livet mere overskueligt.

Fremfor at fastholde gamle mønstre, fordi det er det letteste og mest trygge skubber den os ud til kanten, hvor vi må give slip i den del af os, en frygt og en kontrol, der får os til at rulle de indre gardiner ned, fremfor at træde ud i livet og bevæge os ind i sårbarheden som er livskraften.

Den får os til at se dybere ind i vores frygt og kontrol. Hvad er det for en frygt vi bærer med os, som fastholder os og forhindrer os i at udfolde hjertets kærlighed. En frygt, der er styret af vores smertekrop og indre barn bliver nu healet med Avnbøgens evne til at se klart. Det mentale center rengøres for tanker, så der igen åbnes til kontakten til intuitionen, hvor sjæl og ånd flyder frit.

Jeg har flere gange stået ved kanten og kigget ned i dybden. Set mig selv stå i 2 udgaver og givet slip, så den anden del af mig faldt ud over kanten. Landet et nyt sted i mig. En opvågen. Jeg er sikker på, at dette sted tilflyder os ind imellem, når der er brug for en dybere indvielse til en ny bevidsthed, der skal integreres i vores liv.

Lad os ære Avnbøgens evne til at give liv og ny bevidsthed, så vi kan balancere os mentalt, emotionelt, fysisk og spirituelt.

Avnbøg repræsenterer både Tyren og Skorpionen.

Tyren, som er jordens evne til at holde retning og gennem nydelse og selvforkælelse åbne sanserne ind til et nærvær i nuet og som også kan holde for meget fast i det vi kender med dovenskab, dyb indre sjælelig smerte, afhængigheder og vaner som følgesvend.

Skorpionen, som er vandets evne til at lade følelserne flyde, Den energi ligger dybt i Tyrens bløde kerne og er essensen i Skorpionens energi. Lade gammelt dø og nyt vokse frem som Fugl Fønix der rejser sig fra asken ind i lyset. Opstandelse gennem indvielse til i en ny bevidsthed, der får os til at åbne hjertets visdom.

At træde frem i lyset ~ som en sårbar og kraftfuld vis kriger, der elsker sig selv i det liv der leves

Give slip på den frygt og kontrol, der styrer og holder enhver kriger tilbage fra at være autentisk i sin integritet og sandhed.

Avnbøg viser os tilbage til hjertet og kærlighedens vej. Den vej vi kender. Lysets vej, hvor vi erkender, at det handler om at nyde rejsen fremfor præstation og uopnåelige stive værdier. At nyde de læringer og indsigter, der bringer os endnu dybere i hjertet, ind til en glæde ved at være i nu’et med det nærvær det giver os.

At give slip og lade sig falde, for med hjertet at kunne favne det vi ønsker at slippe. Her sker transformationen med en kraftfuld åbning ind til vores iboende skabende livskraft. Slangens energi ~ vores kundalini, der rejser sig i vores indre og forener os med enheden.

Den fredfyldte kriger på kærlighedens vej.

Avnbøgen healer milt og Solar Plexus
Milten er strømfordeleren i kroppen, der styrer vores immunforsvar. Den leder og fordeler energien i kroppen, som påvirkes af vores indtag af sukker i forskellige former ~ herunder alkohol. 

Så ved store belastninger af sukker og alkohol svækkes milten og dermed vores immunforsvar. Denne har en sammenhæng med vores evne til at elske os selv. Når vi overhører sjælens vejledning – nedbryder vi kroppens evne til selvhealing og selvkærlighed.

Immunsystemets indflydelse på maveenergien kommer til udtryk via den energi vi oplever i Solar plexus. 

Den energi kan være med til at blokere Solar Plexus, som er porten ind til Hjertets åbning.

Avnbøg repræsenterer en harmoniseret freds energi, der har en positiv indflydelse på en evt. over eller under energi i Solar Plexus.
Mantraet for Solar Plexus er:

Jeg er FRED – en fredfuld kriger, der går hjertets vej.

bottom of page