Bachs Blomster og Inka Visdommen

Healing med Bachs Blomster ♥​ Lys Medicin 

Bachs Blomster er højfrekvente planter og blomster medicin, der kan støtte dig i din menneskelige og sjælelige udviklingsrejse.

Det er lysmedicin ~ den ny tids medicin, der healer på celleplan og det energetiske plan, som har en indirekte påvirkning af det fysiske plan.

Jeg husker mit første møde med Bachs Blomster og det shamanistiske univers. Det var en kæmpe opvågning og en følelse af at være mere tilstede i min krop og mine følelser. Mit sind fik mere ro og klarhed = mindre stress. 

 

Jeg lærte mig selv bedre at kende og blev mere

bevidst om mine valg og mine projektioner.

Bachs Blomster og Inka Visdommen forenes

Bachs Blomster og Inka visdommen har en helt særlig plads i mit hjerte. En fælles visdom om at "være den vi eR".

 

Dr. Bach's "Be Thyself" harmonerer dybt med Inka Visdommens "Munay". En visdom der forener ønsket om at være den vi i virkeligeheden eR. At leve vores livskald og potentiale.

 

Be Thyself og Munay betyder: "Vær den du eR" ~ "Kærlighedens styrke" ~ "Jeg elsker dig" og er relateret til hjertet ~ vores sjæl.

Rejsen er en dedikeret praksis

Vi må mærke et dybfølt JA til at være den vi eR.

Et JA til at LEVE den frie sjæl vi eR i en menneskekrop.

 

Det fordrer at vi siger JA til at transformere den udrensning vores healingsrejse medfører. At favne ALT i medfølelse og kærlighed. At være bevidst om vores offer og martyr roller ~ tage vores kraft hjem.

Bachs Blomster, Yoga og den shamanistiske praksis blev min vej til healing og en bevidsthed om min måde at være til stede i livet.

 

Mit ønske er at inspirere dig og min fornemmeste opgave er

at være kanal for din selvhealing.

Munay ♥ Be Thyself

Inka Indvielser

1:1 Session og kontakt

Golden Munay LIVE fællesskab