Bachs Blomster og Inka Visdommen

Healing med Bachs Blomster

Bachs Blomster er højfrekvente planter og blomster medicin, der kan støtte dig i din menneskelige og sjælelige udfoldelse.

På vores livsvej opsamler vi frygtbaserede følelser, der sætter sig som indtryk i vores rygsøjle, chakraer og DNA, hvilket har stor indflydelse på, hvordan vi udvikler os som menneske og sjæl. 

 

Flyder vores livskraft frit? .. kan vi spørge os selv. Er der balance mellem det jeg siger og det jeg lever?

Hvordan er min integritet og ærlighed?


Bachs Blomster og Inka Visdommen støtter dig i at:

  • være den du i virkeligheden eR

  • frigive stress og heale dit nervesystem

  • opleve mere tillid, ro og kærlighed i dit liv

  • heale "dine livsområder" og leve det liv du ønsker

  • favne dine grundfølelser i medfølelse og kærlighed

  • møde dig selv fra en ny bevidsthed til at elske dig selv

  • etablere forbindelsen til Pachamama, din grundenergi

Den Store Moders ubetingede kærlighed

Bachs Blomster og Inka Visdommen er en vej til at genfinde den du i virkeligheden eR, hvor dit fulde potentiale udfoldes ved at mestre dit ansvar for din sjælsaftale her på jorden.

 

DD Du oplever en magisk støtte til din menneskelige og sjælelige udviklingsrejse, der giver dig en højere bevidsthed til at skabe og manifestere fra ubetinget kærlighed.

Jeg går selv vejen og mit ønske er at formidle 

inspiration til dig der føler dig kaldet i hjertet.

 

Min fornemmeste opgave er at være kanal for din selvhealing.

Munay ♥ Be Thyself
Catharina

Udsagn efter healing

"Dybest inde er der ingen tvivl længere."

"Nu VED jeg hvem jeg ER"

"Selvkærligheden er vidunderlig nærværende, klar og dyb"

1:1 Session og kontakt

Bachs Blomster og Inka Visdommen forenes

Tiden er NU, hvor Inkaernes profeti om Ørnen og Kondorens forening sker i alle hjerter, når vi er klar til det. Foreningen af det maskuline og feminine aspekt i os alle. Har vi hjertemodet til at

flyve frit, hvor vi bringer den højere bevidsthed til udtryk gennem

det at være i service til det højeste bedste her på jorden?

Bachs Blomster og Inka visdommen har en helt særlig plads i mit hjerte. En fælles visdom om at "være den vi eR". Dr. Bach's "Be Thyself" harmonerer dybt med Inka Visdommens "Munay". En visdom der forener ønsket om at være den vi i virkeligeheden eR.

 

Be Thyself og Munay betyder: "Vær den du eR" ~ "Kærlighedens styrke" ~ "Jeg elsker dig" og er relateret til hjertet ~ vores sjæl.

Favn ALT i medfølelse og kærlighed i hjertet

Min oplevelse er at vi går fra smerte til opstandelse.

Fugl Føniks der kraftfuldt rejser sig.

  Det shamanistiske medicinhjul, det keltiske kors og Inka korset Chakana er funderet i en cirkel med et kryds. Cirklen det feminine og krydset det maskuline. Vi er forbundet i alle retninger, hvor den vertikale kraft rækker ned i vores Jordpunkt i Pachamamas hjerte op gennem alle vores chakraer via hjertet til Creator, stjerneporten, lyset.

Korsfæstelsens og smertens tid opløses nu. Fortiden og fremtiden må helt naturligt forene sig i nutiden ... hjertets energi .. det kosmiske hjerte, der er dybt forankret i Pachamama's hjerte og universets hjerte.

Når det feminine og maskuline forenes folder vi vores arme omkring hjertet. Vi deler ved at sprede armenen ud og samler energien ved at folde vores arme omkring hjertet. Det er den ny tids energi. Inkaernes profeti ~ naturfolkets profeti om at forene det feminine og maskuline, så der skabes balance på alle planer og vores egen navlestreng // DNA genaktiveres med Den Store Moder og Creator.

 

Når vi vender tilbage til vores oprindelse i en respekt for Pachamama i en erkendelse af at alt er levende, mærker vi at kærligheden er iboende og næres af Den Store Moder.

Vi evner at manifestere vores frie sjæl i et fysisk levet liv.

Rejsen er en dedikeret praksis

Vi må mærke et dybfølt JA til at være den vi eR. Et JA til at opleve den frie sjæl vi eR i en menneskekrop. Vi har selv sagt JA inden vi kom herned på jorden. Så nu gælder det om også at tage det fulde ansvar for vores JA. Det kaldes DEDIKATION!

 

Det fordrer at vi siger JA til at transformere den udrensning vores healingsrejse medfører. At favne ALT i medfølelse og kærlighed.

Når vi lander i en læring af det oplevede, kan vi gennem tilgivelse modtage visdommen til at være i service til det højeste bedste, 

Vi sætter os selv FRI i en taknemlighed, der dybest set er en lettelse og beriger både Pachamama's og den menneskelige evolution

Udsagn efter healing

 "Jeg føler mig sikker i min kerne"

"Noget helt grundlæggende fundamentalt er forandret indeni"

 "Er ikke længere optaget af hvad andre tænker om mig"

"Lige nu føler jeg mig som et ældgammelt EGEtræ med rødderne solidt plantet i ModerJord og den inderste kerne fyldt med visdom"

Heidi Albatina Spangberg og Dorte Bettina Kjellerup

​© INTUITONENS Visdom ~ Catharina Nielsen ~ catharina.nielsen@gmail.com

  • w-facebook