top of page

Retreats & Ceremonier

 

Det Ceremonielle rum skabes i et nærvær af naturens kraft og vores åndefæller

Shamanistiske Ritualer holdt af elementerne funderet i Inka Visdommen. Vi ærer alt levende og takker for de indsigter og læringer vi modtager fra forfædrene, der beriger os med den visdom vi har brug for til at heale vores generationer.

En taknemlighed til alle vores relationer og alt levende.

Retreats for Kvinder ~ Inka Indvielser og Ritualer

Tag et kvantespring i dit liv. Du bliver aldrig den samme igen. Inka Indvielserne REaktiverer den visdom der ligger i din DNA og dine 12 chakra. Alle dine livsområder og din lyskrop levendegøres til at Være den du eR. Medskaber af den Gyldne Tid. Naturfolkets profeti om Ørnen og Kondorens forening i Hjertet. 

Bornholm

Ønsker du et personligt Retreat kan du kontakte mig på T: 22 15 86 10

for en afklarende samtale.

Til foråret er der Retreat for en gruppe. Dato kommer senere

SoulFlower Walk

Vi vandrer med Naturens kraft og det tema du kommer med. Mærker ind hvad der kalder på dit næste step og skaber et helligt rum til at favne, heale og forløse det der afholder dig fra at være den du eR og handle på din INTUITION. 

Bornholm SoulFlower Walk som gruppe, søndag, den 16. oktober 2022 ~ Find info på Facebook

 

Bornholm SoulFlower Walk som session ~ 1- 3 timer fra kr. 755,- til 1.955,- ~ BOOK din aftale

Ceremoni med Livmoderens Ritual

En smuk og dyb indvielse, hvor vi både som mænd og kvinder healer vores Sacral Chakra, så skaberkraften levendegøres.

Vi mødes i et helligt rum af kærlighed til at heale alle vores generationer. Indvielsen er givet videre at de oprindelig folk fra junglen i Peru, så vi sammen kan heale kollektivt. Vores Sacral Chakra sættes fri af skyld, frygt og skam. Vores Sacral Chakra er til at skabe og give nyt liv.

 

The13th rite of the Munay-Ki: The Womb

er en ​Inka Rite, der er frigivet til at videregives blandt kvinder som betyder "Jeg elsker dig" ”Kærlighedens Styrke” eller ”Vær den du er".
 

Det er et Helligt og kraftfuldt ritual for healing af vores livmoder og Sacral chakra både hos mænd og kvinder, der aktiverer gralsenergien og sætter et energetisk lysfrø af visdom, så vi kan heale og transformere skyld, skam, vrede, smerte og frygt til frihed, glæde, medfølelse og fred

både i det feminine og maskuline.

Sted 

Bornholm 2022 ~ både mænd og kvinder er velkomne

Tidspunkt

9/6 ~ 8/8 ~ 6/9

DONATION

Ceremonien og Ritualet er en indvielse, der gives fra kvinde til kvinde og er gratis. Hvis du ønsker at give en donation til brænde, urter og materialer der benyttes til cermoniarbejde, er du velkommen til at lægge din donation i en lille æske ved Ceremonien.

Ceremoni ved særlige begivenheder og mærkedage

Ønsker du at skabe din helt egen ceremoni i forbindelse med en helt særlig dag for dig,

tilbyder jeg, at vi sammen skaber det ritual, der beriger dagen. 

 

Det kan være en ceremoni til

~ fødsel og navnefest 

~ bryllup og specielle højtider

~ overgange af enhver art

~ fødselsdag & begravelse

Pris: kr. 1.555,- excl. kørsel 

Rensning af hus, have, mennekser eller områder

Nogle steder kan vi mærke i energien, at det er som om, der er væsener eller "ånder" der rumsterer og har brug for støtte til at komme ind i lyset. Tilbage til den *anden side*

Disse ånder kan både rumstere i fysiske huse og i os mennesker som klæbeånder, hvilket kan dræne vores energi og kan påvirke vores måde at være til stede i livet. Vi kan måske opleve at det vi lever ikke helt stemmer overens med det vi mærker som vores værdier.

Inden rensningen har jeg skabt kontakt og har en fornemmelse af hvad der er brug for. Jeg er taknemlig for, at støtte disse sjæle, der hænger fast mellem 2 dimensioner, i at komme videre i deres inkarnationer ved at sætte dem fri i lys og kærlighed. I haven renses også for tung energi.

Der benyttes renselsesritualer med salvie, krystaller, raslen, trommen og sang i mit samarbejde med Spirits, der ønsker at støtte healingen.

Pris: kr. 1.555,- excl. kørsel

102904461_2955945191193718_5522984842908115486_n.jpg
bottom of page