Ceremonier og Ritualer

Ceremonier og Ritualer

Intuitivt guides jeg til at formidle Ceremonier og Ritualer funderet i Shamanisme, der støtter vores mennskelige og sjælelige rejse her på jorden.

Inka Visdommen har en særlig plads i mit hjerte og er derfor en væsentlig del af mine sessions, Workshops, Retreats, Ceremonier og Yoga formidling både i Danmark og Peru.

De 10 hellige Inka Riter og Hatun Karpay

SoulFlower Visdomsrejsen 2023

Ceremoni ved særlige begivenheder og mærkedage

Ønsker du at skabe din helt egen ceremoni i forbindelse med en helt særlig dag for dig, tilbyder jeg, at vi sammen skaber det ritual,

der beriger dagen. 

 

Det kan være en ceremoni til

~ fødsel og navnefest 

~ bryllup og specielle højtider

~ overgange af enhver art

Pris: kr. 1.555,- excl. kørsel 

Rensning af hus, have, mennekser eller områder

Nogle steder kan vi mærke i energien, at det er som om, der er væsener eller "ånder" der rumsterer og har brug for støtte til at komme op i lyset.

Disse ånder kan både rumstere i fysiske huse og i os mennesker som klæbeånder, hvilket kan dræne vores energi og kan påvirke vores måde at være til stede i livet. Vi kan måske opleve at det vi lever ikke helt stemmer overens med det vi mærker som vores værdier.

Inden rensningen har jeg skabt kontakt og har en fornemmelse af hvad der er brug for. Jeg er taknemlig for, at støtte disse sjæle, der hænger fast mellem 2 dimensioner, i at komme videre i deres inkarnationer ved at sætte dem fri i lys og kærlighed. I haven renses også for tung energi.

Der benyttes renselsesritualer med salvie, krystaller, raslen, trommen og sang i mit samarbejde med Spirits, der ønsker at støtte healingen.

Pris: kr. 1.555,- excl. kørsel