top of page

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

KIRSEBÆRBLOMME ~ CHERRY PLUM

Åbenhed og sindsro

Favn din kontrol og lad den være din støtte til at opleve urkraften, der buldrer i dit indre univers, for at komme til udtryk.

Kirsebærblomme indeholder et kæmpe reservoir af kraft. Den får os tilbage på sporet af den sjælsaftale vi er her med. Den giver os kraft til at stå stærke i det der ellers ser uoverskueligt ud velvidende at den eksplosion af kraft der flyder på de indre planer vil bringe fornyet indsigter til den sjælsudvikling, der banker å for at manifestere sig i det jordiske liv.

Vi erkender at vi er et sted, hvor denne kraft må sættes fri at et kontrolleret tankeplan til det højeste bedste. At den sammentrækning og ophobning af energi i kroppen kan anvendes med større åbenhed og dyb sindsro. Vi bliver simpelthen kaldet fra mørkets dyb.

Fremfor at dvæle ved dyb indre angst for at gøre skade på sine omgivelser og dermed sig selv, hvor ønsket om at blive sat fri kan give en dyb længsel for at tage herfra, mobiliseres en styrke til at frisætte kraften ved at springe ud i blomst, som de sarte hvide blomster

kirsebærblommen er.

Og hvad sker der.

En enorm energi gennemstrømmer hele vores væsen og vi mærke forbundetheden til den vi eR.

Når vi føler os indespærret i egen krop neddrosler vi sjælens fulde potentiale. Vores sjæl mister kontakten til det åndspotentiale, der ligger i vores dybeste ønske om at udtrykke det kald vi er her med.

Mennesker der oplever at være indespærret både fysisk eller følelsesmæssigt kan genvinde kontakten til en følelse af være fri ved at forbinde sig til sit Jordpunkt forankret i Pachamama's hjerte. Det kræver et JA til at træde ind i kraften fremfor at lade sig styre af en følelse af at være ved at blive skør (sindssyg).

Budskab

Hav tillid til at du kan forvalte din kraft. Lad åndedrættets nærvær integrere din kraft.

Vid at den kraft du bærer i dig kan skabe og manifestere udfra en høj bevidsthed. Det betyder at du må vælge med omhu til hvad og hvordan du anvender din kraft.

Du står overfor en ny bevidsthed i din måde at være i livet. En kæmpe mulighed for at tage en afgørende beslutning og bringe den til handling.

Du kan vælge at favne din kontrol og spørge den hvad den ønsker at vise dig udfra kærlighed. Tillad den så at udfolde sig som de funklende stjerner i himmelrummet, der oplyser din vej.

Indre barn Healing

Som børn er vi blevet konfronteret med at tilpasse os. Vi har lukket ned for vores kraft og fortsætter med at gøre det i vores voksenliv. Måske husker du ligesom jeg at have været vidne til disse irettesættelser: "Sid pænt, opfør dig ordentlig, gå ind på dit værelse, vær nu en sød pige eller dreng, spis pænt og spis op, tal pænt og hør efter hvad jeg siger, tag dig sammen, hvorfor skal jeg sige det 2 gange, lad nu vær med at skabe dig, slap dog af og tag det roligt"!

Dette har betydet at vores kraft nogle gange er kommet til udtryk som ubehersket frustreret temperament, vredesudbrud og en angst for at miste forstanden og give los i en given situation.

Denne kontrol af en indre kraft, der er undertrykt gennem hele livet kan gøre stor skade på vores sjæls potentiale, idet vi konstant forsøger at holde på os selv i en angst for at eksplodere.

Derfor vil vi opleve, at healing med kirsebærblomme vil nænsomt give sindsro til være afslappet og åbne i energien.

Den støtter det indre barn i at føle sig god nok uden skyldfølelse og dårlig samvittighed.

Chakra og DNA Healing

Kirsebærblomme korresponderer med Navlechakraet. 

 DNA'en der relaterer til en bevidst anvendelse af vores

energi og kraft gennem stilhed og tale.

Anvend krystallen Citrine på dit navlechakra og bed Ærkeenglen Gabriel og Golden Dragons om at frisætte alt hvad der forhindrer dig i at lade din kraft komme til udtryk gennem en bevidst anvendelse af din energi. Lad dem støtte healingen af de tilhørende DNA kamre i Navlechakraet.

Inka Visdommen

Inkaerne og deres efterkommere anvender begrebet Qosqo, som er et område, der ligger et sted omkring din navle. Sæt dig stille og roligt med et nærvær af åndedrættet og lad din opmærksomhed være tilstede ved din navle og bed om at møde din Qosqo. Bevæg så opmærksomheden rundet om din navle og fornem hvor energien ændrer sig eller du mærker en puls. Din Qosqo anvender du ved at være bevidst om den energi du sender ud og modtager.

Inkaerne kalder Qosqo'en for Pachamama's navle ~ den åndelige mave. Det er herfra vi forbinder os med energierne i alt omkring os, fordøjer, fornemmer energi, spiser tung energi, trækker energi fra naturen og forbinder os med ritualsteder.

Når du lærer at anvende din energi optimalt kan du navigere i alle energier uden at lade dig påvirke følelsesmæssigt. Du står i din kraft og anvender den bevidst.

En måde at øve sig på at udveksle energi er at forestille sig din Qosqo som en kameralinse du kan vælge at skrue op og ned for afhængig af hvor og hvem du er sammen med. Naturen er jo fantastisk som øvebane til at få en fornemmelse af hvordan din Qosqo opleves i dig.

Jeg lukker for min Qosqo inden jeg sover, så jeg kan være i fred og ro i natten fra energier i mit liv og i det kollektive.

Affirmationer

"Jeg oplever at være fri i mit udtryk"

"Jeg anvender min energi bevidst"

"Jeg er fri i min kreative kraft"

"Jeg favner min kraft"

"Jeg eR min kraft"

"Jeg eR fri"

Integration

Giv dig selv en udfordring ved at iagttage og favne din kontrol i en given situation, hvor du er bevidst om at du holder din kraft tilbage.

Leg og vær spontan

Find dit mod til at åbne dig og "springe ud" i noget nyt

Anvend Yoga Asanas til at harmonisere Navlechakraet.

Udhiana Bandha & Navlakriya

Trikonasana, Chakrasana, Childpose

Stimulér din sanser og skab healing med æteriske olier relateret til Navlechakra

Citrus, kanel, Ingefær, fennikel, lemongrass, geranium

NYT 014.JPG

At favne kontrollen og sætte kraften fri

Det var en lang tur fra Jylland til Sjælland og videre op igennem de svenske skove for til sidst at lande i en Community ~ Ananda Mandala 

Ikke uden grund fandt jeg ud af, at stedet har fået dette navn, der oversat til dansk betyder: Stedet for glæde og bliss.

Da jeg ankom blev jeg mødt af en vidunderlig feminin energi, der favnede og indhyldede mig i en følelse af at være kommet "hjem".

Det viste sig, at det var gaven til mig fra dette magiske sted midt i den svenske natur. At mærke hvordan det er at "komme hjem" ~ at være en fri sjæl i en fysisk krop.

Det var mit andet ophold på dette sted og jeg glædede mig til at praktisere Yoga, nyde en kraftfuld svedehytte, sauna og gåture i den smukke natur.

Søen kiggede igen på mig med sit mørke dyb. Jeg vidste at det blev min store udfordring at forene mig med at dykke ned i dybet. Et mørke der fik hele min krop til at ryste.

Jeg har helt fra jeg var en lille pige været fuldstændig bange for mørket ...  hvad kunne der opstå ud af mørket. En angst for at blive "taget" og "overrasket". Jeg husker hvordan jeg som barn gik fuldstændig i panik, hvis jeg mærkede tang på min krop ved vesterhavet og hvor bange jeg altid var for mørket. Det at blive overrasket og forskrækket.

Nå men et eller andet sted er det vel et ønske om at kontrollere det ukendte, der pludselig opstår og sluger sit bytte. Jeg havde mange tanker og følelser ind i mit møde med den mørke sø, der på overfladen spejlede solens stråler som funklende stjerner i et uendeligt univers af mystik.

Jeg øvede mig forsigtigt ved at gå i søen fra kanten. Svømme lidt ud og hurtigt ind igen. Det var virkelig grænseoverskridende at bevæge mig ud, hvor jeg ikke kunne skimte bunden. Havde en følelse af at søen var bundløs, som fik mig til at gyse helt ind i det inderste af mine knogler og nervesystem.

Langt om længe mobiliserede jeg et mod til at bevæge mig ud på vippen, der lå lige over vandoverfladen. Der stod jeg så og kiggede ned i søens mørke. De vildeste tanker om at blive "taget" af dybet og spist af et kæmpe uhyre fik mig til at stå længe. Lige pludselig hoppede jeg først på benene og da jeg landede i vandet var jeg hurtig til at få benene ud til siden og svømme hurtigt ind igen. Mit hjerte bankede som om jeg havde deltaget i et maraton løb og spurtet de sidste 100 meter.

Næste forsøg. Hovedspring. Plask. Jeg kom op til overfladen ret hurtigt vil jeg mene og svømmede hurtigt ind til bredden.

Pyhhhhh altså. Tænk sig en overvindelse og samtidig den vildeste følelse af at have præsteret det umulige. Jeg følte mig godt tilfreds og blev enig med mig selv at det var nok for denne dag. Jeg takkede søen for at modtage mig uden at æde mig levende.

Den næste dag var der Svedehytte, hvilket jeg har deltaget i en del gange. Elsker svedehytte og glædede mig til at prøve en ny form.

De første 2 runder var meget feminine og jeg sad roligt i energien og var modtagelig. Efter 2. runde var det tid til at hoppe i søen. Jeg fornemmede min indre stemme sige: NU er det NU.

Jeg havde ingen idé om hvad der kom til at ske.

Mærkede blot at NU måtte jeg svømme lidt længere ud og forene mig med søens mørke kraft.

Et godt stykke ude stoppede jeg op og stillede mig vertikalt i vandet. Lige nøjagtig den vertikale linie med fødderne ned og hovedet oppe var min største angst. Tænk sig hvis jeg blev hevet i fødderne og trukket ned i dybet.

Jeg stod der fast besluttet på, at det måtte være sådan.

Jeg trak vejret og lagde armene lidt ud til siden imens jeg lod hænderne gå op og ned i overfladen for at holde mig oppe. Solen stod lige over mig og jeg mærkede dens kraftige varme stråler kærtegne mit ansigt.

Pludselig var der en energi fra neden, der gik hele vejen op i min krop til mit hjerte. Som en hvirvelstrøm, der indtog min krop og gav mig en følelse af at dreje rundt. Hurtigere og hurtigere imens mit åndedræt åbnede sig kraftigt i mit hjerte. Det var som om hele mit bryst blev gennemstrømmet af en uendelig kosmisk kraft, der fik mit åndedræt til at gå dybere og hurtigere. 

Jeg mærkede energien stige hele vejen op igennem mig og ud i himmelrummet og forbandt mig med Creator.

Solens energi. Mit lys.

Der var LYS overalt omkring mig og i mig. Uanset om jeg åbnede mine øjne eller lukkede dem var der LYS.

Min angst for mørket var transformeret til LYS.

Jeg vidste det var min kundalini energi, der var levende.

Fra bredden af søen var jeg åbenbart observeret af de andre og det lignede åbenbart at jeg var ved at drukne og ja, hvem ved om jeg var sunket i mørket med mit LYS, hvis ikke jeg var blevet hevet op af vandet.

Al min angst var væk og jeg overgav mig fuldstændig til øjeblikkets blissfulde oplevelse. Om jeg var sunket i søens mørke dyb var det okay med mig. Jeg sansede kun den enorme blissfulde energi der gennemstrømmede hele mit væsen. Mit hjerte.

Jeg blev bjerget ind på land og der sad jeg så med masser af mennesker omkring mig, der forsøgte at få mig tilbage til virkeligheden.

Min krop havde forkrampet sig en smule og der gik lidt tid inden jeg fandt helt tilbage.

Jeg var der ... med et kæmpe smil i mit indre univers og fuldstændig klar til de næste 2 runder i svedehytten.

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

bottom of page