Tantrisk Kundalini ON-line Yoga 

PRAKTISK INFO

On-line forløbet foregår hjemme hos dig selv fra 5. marts til 29. marts LIVE i en LUKKET Facebook gruppe, hvor du bliver tilknyttet ved tilmelding.

 

Man d. 5. marts er der 1 times intro med en lille GAVE ♥​

~ 4 Tirsdage ( kl. 19.00 til 20.30: Meditativ Kundalini Yoga med fokus på de 12 chakraer

~ 4 Tirsdage kl. 20.30 til 21.00: Meditativ aktivering af dine 12 chakraer og DNA med ærkeengle, Bachs blomster og krystaller

~ 4 Torsdage kl. 19.00 til 20:00: Trommerejse med meditation, healing af livstemaer. Vi trækker dragekort til at støtte healing

~ Intuitive indslag, der helt naturligt dukker op i forløbet

~ Kort oplæg med Drage energierne og Bachs Blomster

~ Du arbejder selv aktivt med dine krystaller ind i nattens stille hjerterum og i meditationer sammen med de healende Bachs Blomster.

 

Datoerne er:

Mandag: 5. marts 2018

Tirsdage: 6. // 13. // 20. // 27. marts 2018

Torsdage: 8. // 15. // 22. // 29. marts 2018

De intuitive indslag og kort oplæg dukker op sådan lige pludselig!

 

Du modtager inden forløbet starter:

~ 2 stk. 30 ml flaske med Bachs blomster Healing til at støtte balancering og integrering af de enkelte chakraer

~ 12 krystaller, der støtter healing af dine 12 chakraer tilknyttet dine 12 DNA strenge

 

__________________________________________________

YOGA

Vi praktiserer Tantrisk kundalini Yoga, der understøtter healing og harmonisering af din rygsøjle, dine chakraer og DNA. Der sker en naturlig healing af de dertilhørende organer, samt de følelser, der er forbundet med organerne. Det skaber en bevidsthed, der styrker din integritet og dermed de valg du træffer og handler på.

 

Krystal Healing af DNA

Hver DNA streng korresponderer med et chakra, som heales med forskellige krystal energier, der er tilknyttet det enkelte DNA og chakra. Hver DNA streng har stor indflydelse på, hvordan du er til stede i livet.

 

Healing af livstemaer

Dyb stress healing, hvor vi healer karmiske kollektive bindinger bundet op i chock og traumer fra tidligere inkarnationer, vores forældre og forfædre lagret i den kollektive bevidsthed, som forhindrer os i at leve vores evolution og sjælskald.

 

Bachs Blomster

Er højfrekvente blomster energier, der indtages som dråber. De støtter healing af dine chakraer og DNA.

Healings energierne

Jeg stiller mig åben som kanal for den altfavnende guddommelige healings energi, der er alle steds nærværende af højeste frekvens af lys og kærlighed sammen med spirits.

♥​ Hjerte rejse med Kundalini energien ♥​

 

Ønsker du at skabe et fundament af frihed, livsglæde og tryghed i dit liv, så du kan udfolde din kreativitet, passion og livskald?

 

♥​ Så er denne ON-line Cirkel noget for dig ♥​

Vi arbejder dybt med hjerte og kundalini energien, som forankrer os med ModerJords Kundalini gennem healing af de 12 chakraer og DNA, samt balancering af det feminine og maskuline aspekt.

 

Din iboende kreative livskraft og evne til selvhealing vil forplante sig i hele dit væsen og bære dig hjem til din essens, hvor du stråler dit LYSende selvværd i kærlighed og tillid til ALT.

 

Hjerte og Kundalini energiens livskraft flyder frit i rygsøjlen, når du er klar til det og balanceret. Den viser sig i forskellige udtryk og min oplevelse er, at nutidens kundalini udfoldes fra et nyt sted, hvor nydelse, bliss og kreativitet gennemstrømmer hjerte, krop og sjæl.

Jeg glæder mig at mødes i det virtuelle rum i et samarbejde med Spirits, Drageenergierne og Ærkeenglene i dette vigtige dybe healingsarbejde, hvor jeg ydmygt holder feltet støttet af Kuthumi og Lady Clair energien, så vi sammen kan skabe en kraftfuld cirkel.

 

Der er plads til 24 i cirklen.

Kærligst og tak ♥​

Catharina

___________________________________________________________

TILMELDING og PRIS 

Tilmeld dig ved at trykke på knappen øverst på siden! 

Efterfølgende tager vi en snak, hvor vi mærker ind og udveksler.

 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at kontakte mig på tlf.: 22158610 eller sende en mail til: catharina.nielsen@gmail.com

 

Du er endelig tilmeldt ved at overføre kr. 1212,- senest 1. Marts 2018 til konto: 8461 1129275 ~ angiv NAVN // ON-LINE YOGA

 

Du modtager:
♥ 1 times åbning af cirklen med healingsmeditation d. 5/3 
♥ 1 times afrunding af cirklen med healingsmeditation d. 29/3
♥ 6 timers Tantrisk Kundalini Yoga med balancering af chakra
♥ 2 timers meditativ aktivering af dine 12 chakra og DNA
♥ 2 timers trommerejse, meditation og healing af livstemaer
♥ 12 krystaller til healing og balancering af dine DNA strenge
♥ 2 flasker Bachs Blomster 30 ml til healing af chakraer og DNA
♥ Intuitiv trækning af Dragekort, der støtter undervejs i forløbet
♥ Beskrivelse af de 12 chakraer, DNA, Ærkeengle og Blomster 
♥ Udveksling i en lukket facebook gruppe
♥ Adgang til alle LIVE videoer og materiale i lukket facebook gr.

Lidt om Catharina (yderligere info her på hjemmesiden)

Siden 2012 har jeg arbejdet bevidst med aktivering og healing af de 12 chakraer og DNA via Yoga, Bachs Blomster Healing og krystaller i et samarbejde med Spirits og Moderjord.

 

Har praktiseret Tantrisk Kundalini Yoga siden 2003 og undervist siden 2008 med balancering af de 12 chakra, vores energibaner, det feminine og maskuline aspekt forenet i hjertet med Kundalini energien.

Jeg har daglige fantastiske oplevelser med kundalini energien. Den første tilbage i 2008 som en ud af kroppen oplevelse på smukkeste vis.


Som med alt andet ... det du nærer med frygt er ubalanceret. Det du nærer i kærlighed beriges med en Bliss fuld livskraft til at træde frem i dit LYS.

___________________________________________________________

VIGTIGT

Bemærk, at alle healinger og balanceringer sker, som du er klar til. Vi sætter lysfrøene i chakraerne og det er væsentligt at nære disse lysfrø med bevidst kærlighed, opmærksomhed og udvikling efterfølgende.

 

Du tager selv det fulde ansvar for din healingsrejse. Det er dig der kan mærke hvad der sker i din krop. Dette forløb er en kærlighedsgave til dig og din proces, som på ingen måde erstatter traditionel lægehjælp.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål før eller undervejs i forløbet. Enten via den lukkede FB gruppe eller på mail.