Yoga hold i Knebel

Yoga Hold hver uge

Giv dig selv et nydelsesfuld åndehul i hverdagen, hvor du finder ind til din essens af indre ro og selv kærlighed ♥

Yoga formen er meditativ og kraftfuld. Alle kan deltage.

Knebel ~ onsdage kl. 17.15 til 18.15 i Mols Fystioterapi

Knebel ~ tirsdage kl. 10.00 til 11.00 i Mols Fystioterapi

 

Tilmelding og køb af klippekort eller månedskort ved henvendelse til Mols Fysioterapi 

Min undervisning tager udgangspunkt i dyb afspænding

En tantrisk Yoga form som stilner sindet, balancerer dine chakraer og dit hjerte, skaber kontakt til din intuition og livskraft. Du mærker 

din forbundethed via et roligt nervesystem, der giver dig en dyb indre ro og tryghed, hvor din evne til selvhealing er muligt, fordi din sjæl og krop forenes. Du lander i et trygt sted i dig selv, hvor livet leves i kærlighed.

Vi praktiserer ud fra en holistisk tilgang, hvor fokus er både på bevidst-hed, din evne som iagttager af dine historier, centrering i hjertet og med en klar intention, hvilket skaber healing på alle planer.

Du kan opleve at din fysiske krop bliver mere stærk og smidig, og at du mærker mere overskud via en større bevidsthed og forbundethed.

Mine mange års Yoga praksis, uddannelse og erfaring med forskellige Yoga former skaber fundamentet for min helt unikke Yoga form, hvor fokus er, at guide dig ind i en dybere forbundethed med dig selv.

Yoga er nydelse fremfor præstation!

Derfor er det væsentligt, at du lytter til din krop og undlader at være i konkurrence med sidemanden. Respekter din krop og hvad den kan NU.

Vi arbejder dybt med åndedrættet, der balancerer hele din krop og skaber harmoni med en øget smidighed og evne til at afspænde nervesystemet.

Vi afslutter altid med en meditativ afspænding og healing, som du også kan finde under Yoga praksis.