top of page

En Shamans Visdomsrejse

Vær den du eR

17985364450796732.jpg

At være FRI

Mærke sjælen

Jeg knæler

Hjertet blomstrer

Jeg eR

båret af

Universet 

Velkommen kære søstre og brødre

Tak for at være med på rejse.

Jeg deler udfra min sandhed og visdom baseret på de oplevelser jeg bærer i mit hjerte.

Mit ønske er at formidle inspiration til at gå på kærlighedens vej i HÅB om at bare en lille del af min rejse kan være til inspiration for andre. Hvis jeg rører dit hjerte bare en lille smule vil det glæde mig inderligt.

 

Vi har alle vores sandhed og sjælsrejse, som må leves og mærkes. En væsentlig ting jeg har lært er, at sandheden er mangfoldig og det vi mærker hver især er vores sandhed med det vi er med.

Jeg har også erfaret, at det er sundt at lytte til andre udfra en nysgerrighed, der kan berige os. Derfor er jeg ydmyg i mit ansvar som Elder, idet enhver historie blot er en historie udfra den bevidsthed det formidles fra og jeg ved dybt i mit hjerte, at læringsvejen er evig ligesom den iboende kærlighed der forbinder os alle med universets kærlighedspuls.

 

Alt er energi og vi vælger hvordan vi anvender den.

Tak til mine forfædre, til Spirits og de mennesker jeg har valgt at byde indenfor i mit liv. Alle har de været en del af min læringsvej og jeg har tilladt alle historierne i mit liv af én simpel grund: at finde hjem til den jeg i virkeligheden eR. Det er også en erkendelse af, at vi som sjæle vælger at komme herned for også at skabe en større oprydning og rensning i vores generationer ~ lineage family.

Jeg ved og mærker, at jeg har påtaget mig en healing af et mønster, der har gentaget sig i mine generationer. Nu er mønstret brudt, idet jeg har taget mit ansvar og healet det i mig. Det er nu spændende hvad der så er næste skridt.

 

Må vi være i respekt for alle, en accept af det der eR og en taknemlighed for den kærlighed der er allestedsnærværende. Må vi ære ALT og favne det i medfølelse og kærlighed, så tilgivelsens sande kraft kan forløse vores historier. 

 

Må Kristuslyset, helligånden og den evige kærlighed, der på smukkeste vis folder sig ud i hjertet, mærkes i alle

hjerter og bæres af den

store Moder og Fader. Pachamama og Tayta Inti.

 

Må vi mærke forbundetheden og næres af den Jord og den Himmel som vi lever midt i mellem. Kay Pacha.

..... og huske at ALT er en illusion, der findes kun 

KÆRLIGHED

Tak og Munay

Catharina

 

Bachs Blomster og Inka Visdommen forenes

Bachs Blomster og Inka visdommen har en helt særlig plads i mit hjerte. En fælles visdom om at "være den vi eR".

Dr. Bach's "Heal Thyself" harmonerer dybt med Inka Visdommens "Munay".

Visdommen om selvhealing via kærlighed og være den vi i virkeligeheden eR.

Shamanens rejse

I virkeligheden har vi alle en indre Shaman. Evnen til at heale os selv ved at forbinde os med Pachamama og Creator. At forbinde os i den vertikale linie med vores egen navlestreng, DNA. 

Der findes forskellige veje for Shamanens udtryk. Visdommen ligger i at bygge bro mellem dimensioner ~ altså forskellige virkeligheder og verdener.

Redskaber til at rejse på

Shamanen anvender forskellige redskaber til at rejse i de forskellige verdener via en trancelignende tilstand. Trommen, raslen, sangen, fløjten, harpen, guitaren og andre instrumenter til at udtrykke en rytme og musik. Herunder er også Mantra's en væsentlig kilde til at harmonisere hjertet og gå i dybere trancetilstande i samarbejde med Spirits.

Inkakorset ~ Chakana ~ De 12 bevidstheder

Chakana korset repræsenterer de 12 retninger og bevidstheder, som vi også finder i medicinhjulets visdom blot udtrykt forskelligt. 12 er et helligt tal og ses i mange sammenhænge, herunder de 12 chakra og DNA.

Jeg har valgt at fremføre bevidsthederne udfra Inka visdommen og det jeg oplever ressonerer dybt i mit hjerte, som er en del af min daglige praksis. 

Oververdenen ~ Hanaq Pach ~ Kondoren

Sami ~ de lette energier ~ Kondoren, Ørnen og kolibrien

Her er vi i kontakt med Visdommens og kærlighedens kraft. Vi er forbundet med Seeren, Earthkeepers, Starkeepers og Creator. Kristuslyset, den Gyldne Atlantis energi og de lettere dimensioner. Den altfavnende Guddommelige kærlighed og universets kærlighedspuls. Unicorns, Engle, Drager, Stjernerne og de opstegne Mestre. 

Vi er forbundet med chakraerne fra Hjerte, Hals, Pande, Causal, Sjælsstjerne og helt op til Stjerneporten.

Vores lyslegeme er levende og vi har forbindelse

til Akasha arkiverne.

Visdommen og Monaden. Det højere selvs frigørelse af det fysiske.

Earthkeepers bringer engleenergien på jorden

Starkeepers forbinder os med vores stjerner

Creator forbinder os med kristuslyset ~ SOLEN

Vi er i kontakt med en højere bevidsthed til at manifestere vores sjælskald udfra den ubetingede kærlighed i harmoni med vores hjerte og

skaberkraft i Sacralchakraet.

Vi er i service til det højeste bedste.

Kolibrien er den eneste fugl der kan flyve helt op til Creator Den skaber den fineste lystråd fra vores hjerte til

SOLEN's hjerte ~ alle universer's hjerte.

Denne verden ~ Kay Pacha ~ Puma

Sami ~ de lette og Hoocha ~ de tunge energier ~ 

Puma, Jaguar og Kolibri

Her er vi i kontakt med transformationens og visdommens kraft. En erkendelse af og en bevidsthed om at

død og genfødsel er en del af livets cyklus.

Noget må dø for at nyt kan vokse frem.

Daykeepers, Wisdomkeepers og den kraft der ligger i at harmonisere alle vores 12 chakra og DNA, relateret til vores livsområder og læringer gennem alle liv. Der findes en del kamre i hvert enkelt chakra, hvor der kan åbnes døre, træde ind, lære, træde ud, lukke døren og integrere læringen.

Daykeepers er forbundet med kraftsteder og det at forvalte alle ressourcer på jorden, samt det daglige arbejde.

Wisdomkeepers er forbundet med plantemedicin og det at forvalte den i en æring af Spirits og den healing de bringer.

Chakraerne er Hara, Navlechakra og Solar Plexus. Vi arbejder med vores Qosqo ~ Pachamama's navle til at forbinde os med energierne ~ alt er levende. Qosqoen er en energiportal vi kan skrue op og ned for, ligesom en kameralinse. Vi anvender den til bevidst at kende den energi vi selv udsender og den energi vi er i og kan vælge at modtage. Vi kan spise den tunge energi med vores Qosqo og fordøje den ved at transformere den til let energi ved hjælp af Munay i hjertet ~ kærlighedens kraft.

Så alt hvad vi oplever lige fra tordenvejrets kraft til en oplevelse, hvor vi føler os overskredet i vores grænser kan spises og transformeres. Når vi evner at anvende vores Qosqo bevidst oplever vi FRED. Så står vi i Orkanens øje som en kolibri og drikker af livets nektar fra Pachamama.

Underverdenen ~ Uhku Pacha ~ Slangen

Hoocha ~ de tunge energier

Her er vi i kontakt med transmutationens og tilgivelsens kraft. Balanceringen af det feminine og maskuline, hvor valget bevidst er kærlighedens vej fremfor frygt.

Navlestrengen til forældre og forfædre kappes i en dyb taknemlighed for at være født i kærlighed, for alle oplevelser på godt og mindre godt, der i sidste ende er en del af de læringer vi selv har sagt JA til inden vi kom herned. At vi uanset hvad vi har været igennem takker os selv for at vi har tilladt det hele at ske. Denne erkendelse bringer en dyb tilgivelse af os selv, som sætter os fri til at formidle den visdom vi har modtaget.

Chakraerne er Rod og Jordpunkt. Forbindelsen til vores Kundalini og Pachamama's hjerte. Skaberkraften der vokser ud af tilgivelsens og transmutionens kraft.

Jordpunktet er DNA'en der forbinder os til vores sjælskald vores skaberkraft. 

Denne kraft levendegøres, når vi bringer lyset fra Hanan Pacha til Uhku Pacha. Vi antænder vores Jordpunkt i en manifestation og levendegørelse af vores sjælsaftale ~ vores unikke talent ~ vores livskald og den vi i virkeligheden eR 

Llankay ~ viljestyrke og handling

Llankay er energien for dedikation i et samarbejde med det dynamiske EGO, som indeholder viljestyrken til at gennemføre vores passioner og sjælskald. 

Denne energi hidrører Solar Plexus og Navlechakra

Yachay ~ visdom og bevidsthed

Yachay er energien til at bringe en højere bevidsthed og visdom ind i at gennemføre vores passioner og sjælskald.

Denne energi hidrører Pandechakra og Causalchakra, der åbner portalen til vores sjælsstjerne og Stjerneport. Forbindelsen til Creator, Monaden, Lyset og Akasha, der indeholder alt den visdom vi ønsker at forbinde os med.

Munay ~ kærlighed

Munay er energien der sikrer at handling og visdom sker gennem hjertet i kærlighed og tillid til det højeste bedste.

Denne energi hidrører Hjertechakraet og det kosmiske hjerte, der forbinder os med Pachamamas hjerte og universernes hjerte. Kærlighedens styrke.

Når vi ved det ... ved vi det

Intet er tilfældigt og sådan var det også sommeren 1990, hvor min veninde og jeg havde besluttet os for at tage på tur i det nordjyske sommerliv. Pludselig sad vi der i et harmonikasammenstød fuldstændig mundlamme og bevidste om at vores ferie havde taget en ny drejning.

Vi fandt en mekaniker og fik arrangeret afhentning i Frederikshavn, så vi langt om længe ankom til campingpladsen i Skagen, hvor nogle venner havde sørget for en hyggelig aften. Altså planen om at tage til Grøn koncert i Blokhus var aflyst. Vi måtte affinde os med en uges tid i Skagen ... og sikken en uge med masser af dans på bordene til musik af Sussi og Leo på Skansen.

Nå men det jeg egentlig vil fortælle er, at vi ved det, når vi ved det og der var jo en mening med at jeg lige denne dag sad på Viseværtshuset i Skagen med min veninde og nød en kold øl.

For pludselig stod han der i døren med sine smilende blå øjne så klare som havets blå. Jeg sagde til min veninde: "Der er han".

Jeg vidste det var ham. At en ny sjæl var på vej til jorden.

2 år senere ankom vores søn!

En ny begyndelse

Når jeg tænker tilbage på hvordan min spirituelle rejse har foldet sig ud bliver jeg mindet om en dag i 2001, hvor jeg sad ved en healer. Min søn havde mavesmerter og jeg var blevet anbefalet en "Klog Kone", som var kendt for mirakler. Min søn fik helt klart den støtte han havde brug for og besøget var åbenbart "meant to be". På det tidspunkt var det lidt nyt for mig at træde ind i dette univers, selvom jeg fornemmede en form for genkendelse. Da den "Kloge Kone" trykkede mig i hånden og sagde noget omkring min mor, måtte jeg overgive mig.

 

Det blev starten på Homøopati, urter, meridianbaner, egen helsekost, Bachs Blomster, Yoga, Shamanisme og den spirituelle del af mit liv.

Og ja, nu sidder jeg her og skriver fra sjælen.

 

Mit ønske er at inspirere med den visdom, der flyder, når vi vælger at tage ansvar for vores menneskelige og sjælelige aftale.

Vi har jo selv sagt ja til at komme herned og tjene jordens og menneskehedens evolution. Jeg er dybt taknemlig for at jeg har valgt at være en del af denne store opvågning der sker lige NU .. 2020 og i de næste år frem, som lysarbejder. Jeg oplever et kæmpe paradigmeskift, hvor vi alle bliver kaldet dybt i sjælen. Kristuslyset finder vej til vores hjerter, der sker mirakler og helligåndens skabende kraft er atter nærværende for mange mennesker på jorden. Det vi oplever i denne tid er forudsagt af naturfolket, dem der virkelig er forbundet med universets guddommelige kærlighedspuls. Den evige kærlighed som vi alle bevidst kan vælge at være en del af.

Så .....kundsten er at finde hjem til den vi i virkeligheden eR gennem jordinkarnationer, hvor vi integrerer det at være en fri sjæl i et jordisk liv ... i en fysisk krop .... jeg har sagt JA og du har også sagt JA ... se det er jo lidt af et ansvar. Menneskets og Jordens evolution er levende og det eneste vi kan vælge er at tage ansvar for vores menneskelige og sjælelige udviklingsrejse.

Tak for at lade dig inspirere. Det glæder mig at du har lyst til at fordybe dig med din rejse hjem til den du eR

Munay ~ Vær den du eR ~ kærlighedens styrke

Mit møde med Bachs Blomster

Det er foråret 2002 hvor solens stråler sender fornyet energi til Pachamama.

 

Jeg var spændt på eftermiddagens møde ~ der var nogle jeg skulle møde. Det viste sig at være en oplevelse, som blev starten på en smuk rejse ind i et univers med Bachs Blomster – blomster, der skaber balance og Healing i menneskers følelser og udvikler deres fulde potentiale. En healing af personligheden og sjælens møde.

Det var stort og rørte mig dybt i mit hjerte, med en følelse af allerede at kende blomsternes healende energier.

 

Min personlige udvikling fik fornyet energi ~ jeg havde valgt min vej.

Med Blomsterne oplevede jeg, at verden omkring mig ændrede sig og fandt ud af, at det faktisk var hos mig ændringen var sket. De følelser jeg før havde kæmpet med var pludselig ”lettere” og jeg begyndte at ”mærke” mig selv. Jeg kunne pludselig mærke lettelsen ved at tilgive og tage ansvar for mit eget liv.

 

Jeg lærte mig selv at kende på en dybere måde og blev mere bevidst om mine udviklingsområder og potentialer.

I 2003 modtog jeg min sjælsblomst Cerato i hjertet ~ min sjæls energi.

Rejsen med denne energi er evig. En læring i at have fuld tillid til min intuition, der i takt med min menneskelige og sjælelige udvikling konstant forfines, specielt i et nærvær af naturen. 

Dedikationen ind i arbejdet med blomsternes energier har givet mig en dyb forståelse og oplevelse af enkeltheden i deres anvendelse. Samtidig rækker energierne dybere end vi kan forestille os, da de åbenbarer sig i de fineste frekvenslag, der finder vej til vores sjæls potentiale.

En klar besked fra Hanaq Pacha

Inka'ernes kirke ~ Gudstemplet ~ Wiraqosha i Cusco Peru er en særlig oplevelse. Den inviterede mig ind i en højfrekvent energi. Fyldt med figurer på væggene af kristus, Mother Mary og Maria Magdalena. Små alter langs siden op til koret, hvor en kæmpe altertavle fylder hele væggen. Spejle, guld, sølv, blomster, røgelse og malerier udsmykker hele kirkerummet.

Det var 11:11 portalen

En kraftig indstrømning af højfrekvent energi og forening af det feminine og maskuline.

Min ven og jeg var der sammen og vi satte os på hver vores side og repræsenterede det feminine og maskuline.

Præcis 11:11 kl. 11:11 tunede vi ind i energierne og blev taget med til det sted Inkaerne kalder Hanan Pacha ~ oververdenen. Forbindelsen til Creator ~ lyset og porten til universets hjerte.

Undervejs fik jeg vist korset og en stemme talte til mig.

"Korsets transformation er kommet. Den vertikale linie i korset repræsenterer vores DNA streng // navlestrengen til Pachamama's hjerte og forbindelsen til Universets hjerte. Den horisontale linie i korset omsluttets nu som en cirkel, hvor de to linier mødes i midten"

Jeg mærkede sandheden dybt i mit hjerte. Det var en manifestation af det jeg selv havde mærket udfolde sig i mit liv og min praksis med Yoga, Bachs blomsterne og Inka visdommen.

Da vi gik ud fra kirken var energien så høj, at vi nærmest dansede afsted i Cusco's gader, hvor bilerne drønede omkring os i et virvar af mennesker. Pludselig stoppede vi begge op ... et lille spisested kaldte på os ... og da vi orienterede os og kiggede op på skiltet over indgangen stod der: Hanan Pacha

Vi smilede og mums en skøn kylling med ris!

At favne i medfølelse og kærlighed i hjertet

Min oplevelse er at vi går fra smerte til opstandelse.

Fugl Føniks rejser sig i sin kraft.

  Det shamanistiske medicinhjul, det keltiske kors og Inka korset Chakana er funderet i en cirkel med et kryds. Cirklen det feminine og krydset det maskuline. Vi er forbundet i alle retninger, hvor den vertikale kraft rækker ned i vores Jordpunkt i Pachamamas hjerte op gennem alle vores chakraer via hjertet til Creator, stjerneporten, lyset.

Korsfæstelsens og smertens tid opløses nu. Fortiden og fremtiden må helt naturligt forene sig i nutiden ... hjertets energi .. det kosmiske hjerte, der er dybt forankret i Pachamama's hjerte og universets hjerte.

Når det feminine og maskuline forenes folder vi vores arme omkring hjertet. Vi deler ved at sprede armenen ud og samler energien ved at folde vores arme omkring hjertet. Det er den ny tids energi. Inkaernes profeti ~ naturfolkets profeti om at forene det feminine og maskuline, så der skabes balance på alle planer og vores egen navlestreng // DNA genaktiveres med Den Store Moder og Creator.

Når vi vender tilbage til vores oprindelse i en respekt for Pachamama i en erkendelse af at alt er levende, mærker vi at kærligheden er iboende og næres af Den Store Moder.

Vi evner at manifestere vores frie sjæl i et fysisk levet liv.

Rejsen er en dedikeret praksis ~ at tage lederskab

Dedikation er en væsentlig del af vores praksis. Jeg oplever en kæmpe forandring, når jeg gennemfører en daglig praksis. På et tidspunkt talte min tromme til mig. Den bad mig tromme hver dag i 9 mdr. Det blev noget af en rejse, for det var absolut på ingen måde hver dag jeg havde lyst til at tromme. Jeg valgte at dedikere mig og hvor er jeg taknemlig for vores rejse sammen. Når jeg mindst ventede det oplevede jeg en dybde og et nærvær med trommens sang, der bragte mig i en trancetilstand, hvor energierne, forfædrene og Spirits talte til mig fra en helt ny bevidsthed. Rejsen udviklede sig fra dag til dag. Jeg blev taget dybere og dybere i at samarbejde med mine åndefælder.  

 

Vi må mærke et dybfølt JA til at være den vi eR. Et JA til at opleve den frie sjæl vi eR i en menneskekrop. Vi har selv sagt JA inden vi kom herned på jorden. Så nu gælder det om også at tage det fulde ansvar for vores JA. Det kaldes DEDIKATION og at tage LEDERSKAB.

 

Det fordrer at vi siger JA til at transformere den udrensning vores healingsrejse medfører. At favne ALT i medfølelse og kærlighed.

Vi har hver især vores menneskelige og sjælelige rejse. Ind imellem kan det føles uoverkommeligt og svært, idet vi har påtaget os ansvaret for en udrensning af gamle mønstre udlevet gennem generationer og i den kollektive bevidsthed.

Først når vi lander i en læring af det oplevede, kan vi gennem tilgivelse modtage visdommen, der ønskes delt i service til det højeste bedste, 

Vi sætter os selv FRI i en taknemlighed, der dybest set er en lettelse og beriger både Pachamama's og den menneskelige evolution

bottom of page